A Paprika Rádióban “Nők az üzleti életben” rovat sorozat indult augusztus 15-vél kezdődően.

KVN társaság bemutatója egy élő beszélgetés során, amire augusztus 8-án került sor – ugyanezen a héten indultak a felvételei a “Nők az üzleti életben” sorozatnak, amiben a KVN csapat tagjai kettesével vettek részt,  Mindenkinek alékalma nyílt elmondani saját tapasztalatait: mit jelent számára az üzleti és a családi élet összehangolása? Mi a kihívás? Mitől szép? Esetleg mitől nehéz?

Íme a rovat felvezetője:

Hölgyeim! Mit szólnának egy olyan rovathoz, amely természetesnek veszi azt, hogy egy nő lehet anya, de lehet karriercentrikus, sőt lehet karrierje, miközben családi élete, sőt önmagára fordított ideje is van? És mit szólnának ahhoz, ha valaki elmondaná, hogy miként botlik meg, miközben egyensúlyt próbál  teremteni? Mit szólnának ahhoz, ha valaki vad feminizmus és őrületig elmenő anyaság határian innen és tova gondolkodik? Mit szólnának egy klisék helyett tényekre építkező műsorhoz, ahol elsősorban a bemutatott vendégek nem női mivoltuk, hanem személyük miatt érdekesek?

Felkeltettük az érdeklődésüket? Új műsorunk, a Kolozsvéri nő minden …mikor… hasonló kérdésekre keresi a választ! A műsor támogatója a Kolozsvári Vállalkozó Nők egyesülete…stb.

Korosztálytól függetlenül. Karriertől függetlenül. Céloktól függően,  de azonos perspektívából – folyamatosan újrafogalmazódó szerepkörök, megnyíló és néha megszűnő lehetőségek, az üzleti életben és nem csak: új rovat a Paprika Rádióban – Kolozsvári nő! Sztereotípiák helyett
őszinte magazinműsor amely betekintést enged a szakmai, a családi és az egyszemélyes színfal mögé is! Minden …..nap óra… a Paprikán, Kolozsvári nő: a rovat támogatója Kolozsvári Vállalkozó Nők egyesülete. Minden kedden, csütörtökön és szombaton a Paprikán!

Hamarosan új rovat a Paprika Rádióban! Kolozsvári nő! Magazinrovat, amely női szempontból mutat be személyeket, szerepköröket, kihívásokat, lehetőségeket. Közhelyek helyett a lényegre figyel: bemutat és perspektívába helyez! Minden …..nap óra… a Paprika Rádióban, Kolozsvári nő: a rovat támogatója Kolozsvári Vállalkozó Nők egyesülete.